Sunderlandi Sõnumid

Šokolaadikarva majad ja igavene sügis.


esmaspäev, november 28, 2005

Nii ja naa

Täna hommikul hakkas lõpuks ka siin lund sadama. Või midagi selle sarnast. Ühel hetkel on see taevast alla sadav ollus väiksed valged tükikesed ja järgmisel juba tavaline vihm. Mööndustega võib vist "lumi" öelda, tänavatelt pole küll midagi ära lükata.
Arvasin, et kuidagi seoses sellega ilmus köögi- ja toakraanidesse tagasi soe vesi, aga hommikul Deboraga rääkides tuli välja, et sooja vee saamiseks oli vaja rääkida All Saintsi "organisaatorite" Marki ja meile juba tuttava Nam Namiga ning seejärel köögi seinas ühte lülitit vajutada. Põnevad süsteemid neil siin.
Ahjaa, ja välja ei kolinud keegi, Debora oli lihtsalt nädal aega ära Saksamaal. Ja veel ütles ta mulle, et kui mu kausid-taldrikud rändama lähevad, siis ilmselt on nad Theo juures. Et tema miskine nuga oli seal hea mitu nädalat olnud.
Ja olgu veel öeldud, et kell seitse on tõesti õues hämar, hea küll, pime. Aga kaheksa ajal on minu meelest juba valge, või noh, kergelt hämar. Ja siia jõuab päike varem ka kui Iirimaale, kuigi oleme samas ajavööndis.

Lugejakirjad:

Anonymous Anonüümne:

selge:)

november 29, 2005 3:05 PM  
Anonymous Anonüümne:

oi, kas iga kord enne duši all käimist peab nende mõlemaga rääkima?

november 29, 2005 3:20 PM  
Blogger Sverik:

Eiei, duši jaoks on teine veesoojendussüsteem, mis tuleb aktiveerida kõigepealt nöörist sikutamisega ja siis duši kõrval oleval karbikesel nupu vajutamisega. See juhtub ka rääkimisega, aga kui ühe korra on mõlemaga räägitud, siis tuleb ikka kogu aeg köögis ja toas sooja vett. Ma täpselt ei teagi, mispärast nendega rääkida tuli.

november 29, 2005 3:38 PM  

Palun, võta ise sõna!